Κλείστε Ραντεβού

Λεύκανση από την Οδοντιατρική Kλινική Maydental στο Χαλάνδρι

Λεύκανση

Οι συνήθειες σας μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα των δοντιών σας. Εκτός δηλαδή από το φυσικό χρώμα των δοντιών που καθορίζεται γενετικά, η χρήση καπνού, το κόκκινο κρασί, ο καφές, το τσάι, ο χυμός μούρων ή τα μαύρα αναψυκτικά, με τον καιρό αποχρωματίζουν τα δόντια σας.

Η αισθητική λεύκανση είναι μια θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία λευκαίνουμε τα δόντια μας. Είναι από τις θεραπείες με τη μεγαλύτερη ζήτηση γιατί απομακρύνει τις χρωστικές και βελτιώνει άμεσα τη συνολική εικόνα του χαμόγελου σας χωρίς καμμία παρέμβαση στους οδοντικούς ιστούς.

Υπάρχουν μέθοδοι που ολοκληρώνονται στο ιατρείο, μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας στο σπίτι και ο συνδυασμός των δύο.

Πόσο χρόνο παίρνει να ολοκληρωθεί μια θεραπεία;

Εξαρτάται από τη μέθοδο και τον τύπο του υλικού λεύκανσης όπως επίσης ποια είναι η βάση μας, δηλαδή από τι χρώμα ξεκινάμε, και που θέλουμε να φτάσουμε. Με τη μέθοδο λεύκανσης στο ιατρείο μπορείτε μέσα σε μια ώρα να έχετε ένα πιο λευκό, λαμπερό χαμόγελο!
Με τη μέθοδο λεύκανσης στο σπίτι 2-4 εβδομάδες .

Έχω ακούσει ότι με τη λεύκανση καταστρέφεται το σμάλτο, αληθεύει;

Αύτο είναι ένας μύθος. Στην πραγματικότητα το λευκαντικό gel ελευθερώνει ρίζες οξυγόνου οι οποίες ενώνονται με τις χρωστικές και τις απομακρύνουν από το δόντι. Μία παροδική ευαισθησία συμβαίνει καμμιά φορά καθώς χαλαρώνουν οι δεσμοί των κρυστάλλων της αδαμαντίνης έτσι ώστε να επιτρέψουν στις ρίζες οξυγόνου να απομακρύνουν τις χρωστικές. Αμέσως μετά οι δεσμοί ισχυροπιούνται ξανά και η ευαισθησία αν υπήρξε φεύγει.

Πόσο κρατάει;

Από 1 -7 χρόνια αναλόγως της ποιότητας των δοντιών και των συνηθειών σας. Μπορεί να γίνεται ένα boostγια συντήρηση όποτε χρειάζεται χωρίς να είναι ανάγκη να επαναληφθεί ολόκληρη η θεραπεία.